Scoala de soferi Ago

Avantaje membrii sindicat

preview+Logo+albastru+Avantaje

1. Şcoala de şoferi Ago categoriile: A, B, C, D, E Calea Traian 18-20 şi str. Botizului nr.17 la preţuri foarte avantajoase prin prezentarea cardului Publisind 20%;

2. Clinica Korall str. Piaţa Eroii Revoluţiei nr.22 – cu farmacia, laboratorul,  consultaţii şi control medical/consult –ECOGRAFIE, LABORATOR, BABYCINEMA 3D/4D, GINECOLOGIE, INTERNE, CARDIOLOGIE, ORTOPEDIE, OFTALMOLOGIE, KIROPRACTOR, MASAJ ORIENTAL, COSMETOLOGIE, DERMATO-VENEROLOGIE, ALERGOLOGIE, CHIRURGIA GENERALĂ, PEDIATRIE, ORL,

Traumatologie sportivă, MEDICINA MUNCII, BIOREZONANTA,

ENDOCRINOLOGIE, NEUROLOGIE (la preţuri avantajoase prin prezentarea cardului Publisind) 5% farmacie, 10% consultatii , 15% analize medicale ;

3. Pendula S.R.L bd. Unirii nr.13 -   efectuează servicii profesioniste de reparaţii, vulcanizare, comercializare anvelope etc.,  cu bonusuri prin prezentarea cardului Publisind 5% vanzare si 15% servicii;

4. UNIX AUTO  str. Fabricii nr.82 - depozitul de piese auto pentru toate tipurile de maşini – cumpărarea de piese prin prezentarea cardului Publisind (atât în România cât şi în Ungaria cardul Publicând este recunoscut de către UNIX AUTO) 20% vanzare;

5. AUTO TACT - adresa Str. AUREL VLAICU nr. 129 -

- Inspecţia tehnică periodică (I.T.P.)
- Diagnosticarea sistemului electric
- Verificarea suspensiei şi a articulaţiilor
- Testarea sistemului de frânare
- Reparaţii capitale ale motoarelor
- Curăţirea sistemelor de alimentare şi injecţie
- Schimbarea anvelopelor şi centrarea roţilor
- Revizii auto…, cu reduceri prin prezentarea cardului Publisind 15% vanzare 7% service auto;

6. SPĂLĂTORIE AUTO “LA BLONDA” situată pe str. Lucian Blaga la cel mai bun preţ negociat prin prezentarea cardului Publisind 7 lei interior 7 lei exterior ;

7. Laborator analize medicale Synevo – prin prezentarea cardului Publisind 15%;

8. Restaurant Black&White str. Paulestiului nr.29 pentru zile onomastice, botezuri… etc prin prezentarea cardului Publisind 10%;

09. GarantiBank- cu oferte variate toate prin prezentarea cardului Publisind;

10. SC Alex&Cami Company (vulcanizare) colt str.Inaului - la vanzare 6% , prestare servicii 35%.  (chiar merita)

11.Cabinetul Dr.Dobrescu Daniel (Stomatologie) ofera 15% reducere la lucrarile efectuate pentru membrii Sindicatului Speranta si familiile acestora (sot , sotie si copii)+posibilitatea decontarii a unui procent intre 25-30% din costul lucrarii de catre Penitenciarul Satu Mare;

12. MB EUROPA BROKER DE ASIGURARI OFERA PT. MEMBRII SINDICATULUI SPERANTA- R.C.A+CASCO reducere de 5% pt. orice tip de asigurator, asigurari locuinta  asigurari calatorie reducere 10%  pt. orice tip de asigurator….ex. vrei o asigurare cu Astra, Asirom…etc se calculeaza cat ai avea de platit ca persoana fizica si din totalul sumei de plata beneficiezi de o reducere de 5 sau 10 % pt. faptul ca esti membru de sindicat , pentru detalii suplimentare, calcul asigurari etc. din partea sindicatului si MB EUROPA - persoana de contact este domnul Radu Groza;

13. Frizeria “La Melinda” -situata langa fostul bar Randunica- str. Lucian Blaga, ofera membrilor de sindicat pe baza cardului Publisind tunsori barbati la 6 lei (iti speli masina “la Blonda” si intre timp mergi si la un tuns );

14.EUROLINES ofera reduceri la : -pachete turistice -3%;

-bilete autocar  -5% ;

-bilete avion – 5 Euro ;

-inchirieri auto – 10%.

15.Pensiunea S.C.Manolo Impex SRL , cu sediul in Ocna Sugatag , pune la dispozitia membrilor de sindicat si apartinatorilor (sot , sotie , copii) accesul gratuit/pe baza cardului Publisind la urmatoarele :
- piscina cu apa dulce si apa sarata acoperita , incalzita si prevazuta cu filtre pentru purificarea apei;
- locuri de joaca amenajate pentru copii , gratar , sezlonguri , parcare gratuita.
Preturi camere:
-pret casuta/pat dublu/50 lei/24 ore/cuplu, toaleta si dusul in curte (in sezon)
-pret camera matrimoniala/pat dublu/80 lei/24 ore/cuplu , toaleta , dus, televizor , optional frigider;
-apartament cu doua camere/paturi duble/110 lei/24 ore , toaleta , dus , televizor , optional frigider…pt detalii va stau la dispozitie…, dar merita vazuta locatia.
16. Avon Satu Mare , cu sediul in str. Iuliu Maniu nr.10 , ap.4 , pune la dispozitia membrilor de sindicat produse cosmetice cu un discount de 15% din pretul de achizitie/pe baza cardului Speranta/Publisind , cu posibilitatea de a vizita si a vedea calitatea produselor in fiecare joi (de la ora 10-00 la ora 17-00) la sediul firmei , comenzile pt. produse se pot face si pe adresa de email poianagabriela@yahoo.com iar ridicarea si plata  acestora se v-a efectua la sediul firmei.
Consultati www.avonconnects.com.ro , catalogul avon.

17. CONTRACT SPALATORIA AUTO SATU MARE-DARIUS & KEWYN SRL /SINDICAT SPERANT (Bulevardul Closca colţ cu strada Dariu Pop)
Întreţinere auto la urmatorul preţ :
-interior 7 lei
-exterior 7 lei
-ceara   4 lei
-silicon 3 lei.

18. SC ALEXIUS SERV SRL SERVICII FUNERARE NON-STOP

Persoana de Contact NON-STOP

Makra Ioan

Nr. Tel. :

• 0740-057-051
  • 0744-894-037                                                                          Adresa Magazin

Str.Ady Endre Nr.1  ,reducere de 5% si 10% din valoarea produselor prin prezentarea cardului Publisind/Speranta Satu Mare.

19. Esedra SRL a fost înfiinţata in 1996, cu capital integral privat, fiind între primele societăţi de acest profil din judetul Satu Mare. In prezent societatea  are un centru modern de vânzare şi BOSCH Car Service fiind de asemenea specializata in vanzarea de anvelope si service roti.

Servicii :

-service auto, vulcanizare, piese auto, tractari auto.

Reduceri pentru membrii de sindicat prin prezentarea cardului Speranta/Publisind:

-         5% servicii, 5% vanzari si la lichidari de stocuri la pretul de producator. (contract pe durata nedeterminata).

20. Contractul cu Barta Ati/Sindicat Speranta(pe baza cardului Publisind)

A.Depozit materiale de constructii Satu Mare Barta Ati (discount 3% la cumparare materiale de minim 500 lei)

Ne gasiti la adresa: b-dul Lucian Blaga nr 128. Comercializam toata gama de materiale de constructie necesare constructiei de la A la  Z pentru

• case
  • complexe de apartamente si birouri
  • zone industriale

B.Depozit alimente de toata gama (discount 1-2% cumparaturi de minim 500 lei)
- iar la bauturi alcoolice si non-alcoolice (discount de 3% la cumparaturi de minim 500 lei).
C.Restaurant Dora (7% reducere din nota de plata, la : nunti, onomastice, petreceri…etc.)
D.Hotel Dora (7% reducere din nota de plata a camerelor de hotel)

21. CONTRACT CINEMA 3D GRAND MALL SATU MARE/SINDICAT SPERANTA(PRIN PREZENTAREA CARDULUI PUBLISIND).
-FILM 2D/9LEI
-FILM 3D/11 LEI .

Detalii – Dorin Vaida.

Mai sunt si alte contracte in derulare , voi reveni cu detalii dupa finalizarea acestora.

_________________________________________________________________________

Lasa un comentariu

Pentru Viata Farmacia Salvator
Creat de Adi Ardelean - pentru Sindicatul "SPERANTA"